Termeni și Condiții

Acești Termeni și Condiții de Utilizare guvernează accesul dumneavoastră și utilizarea aplicatiei Flamingo și vă informează cu privire la termenii și condițiile în baza carora aplicatia noastra functioneaza.

Termenii și Condițiile de Utilizare trebuie să fie citite împreună cu Politica de Confidențialitate Flamingo și ambele documente pot face obiectul modificărilor periodice. Este responsabilitatea dumneavoastră să vă conformați cu ultima versiune din Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate în vigoare în orice moment. Prin accesarea sau utilizarea serviciilor și plasarea unei comenzi prin aplicatia noastra sunteți de acord să fiți obligați de Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate.

  1. CINE SUNTEM

Aplicatia noastra este operata de Growth Guidance SRL, societate cu răspundere limitată înființată și înregistrată în mod valabil în România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/1123/2019, cod unic de înregistrare 40786994. Activitatea Flamingo constă în servicii de intermediere în cadrul cărora produsele alimentare sunt pregătite de restaurante independente (“Restaurante Partenere”) și livrate către dumneavoastră de către Restaurantele Partenere la locatia acestora.

  1. SCOPUL SERVICIILOR

Prin intermediul serviciilor noastre urmărim să vă conectăm cu Restaurantul Partener și să vă permitem să comandați produse din meniurile acestora, care va vor fi livrate la locatia acestora.

Unele servicii sunt prestate către oricare persoană care utilizează aplicatia noastra (“Utilizatorul”). Acestea includ, dar nu sunt limitate la, servicii în legătură cu căutarea și obținerea accesului la informații sub formă de, dar fără limitare la, text, materiale video, imagini, meniuri ale restaurantelor noastre partenere, taxe și program de lucru al restaurantelor noastre partenere, disponibile pe aplicatie, precum și alte servicii, astfel cum acestea pot fi prestate periodic de către Flamingo.

Unele dintre serviciile prestate pot fi utilizate doar de către persoane care au creat un Cont de Utilizator, astfel cum este definit mai jos (“Utilizatori Înregistrați”). Acestea includ, dar fără a se limita la, servicii care le permit să plaseze o comandă pentru produsele restaurantelor partenere, plata online aferentă unei asemenea comenzi prin procesul de plăți online oferit prin aplicatie, precum și alte servicii prestate pentru utilizatorii inregistrați pe aplicatie si prezentarea utilizatorilor care plaseaza o astfel de comanda in locatia restaurantului partener pentru a i se livra produsul comandat.

Datorită faptului că serviciile prestate de Flamingo sunt diverse, se extind și sunt modificate constant pentru îmbunătățirea și extinderea acestora, numărul și caracteristicile serviciilor, precum și regimul prestării serviciilor pot fi modificate în orice moment de către Flamingo. Dacă un utilizator inregistrat nu este de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare în forma modificată ale acestora, acesta sau aceasta trebuie să se abțină de la utilizarea aplicatiei din acel moment. Flamingo nu este responsabil pentru utilizarea aplicatiei de către oricare utilizator inregistrat care face acest lucru fără a fi de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare.

  1. CREAREA UNUI CONT DE UTILIZATOR

Pentru a utiliza pe deplin serviciile, veți crea un cont de utilizator prin completarea formularului de înregistrare electronică, disponibil prin butonul “Înregistrare” in aplicatia Flamingo (“Contul de Utilizator”). Veți completa toate câmpurile marcate ca fiind obligatorii în respectivul formular de înregistrare electronică. Oricare câmpuri pot fi modificate de către utilizatorul inregistrat după crearea contului de utilizator, în orice moment în timpul înregistrării sau utilizării aplicatiei. Un cont de utilizator cu parolă și nume de utilizator/adresă de email va permite utilizatorului inregistrat să acceseze aplicatia. În cazul refuzului de a furniza informațiile obligatorii solicitate în timpul înregistrării contului de utilizator, Flamingo este îndreptățit să refuze înregistrarea.

La crearea contului de utilizator, vi se va solicita să bifați câmpul “Sunt de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate”). Prin bifarea acestui câmp și prin apăsare click pe butonul “Înregistrare” pe formular, veți fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Termenilor și Condițiilor de Utilizare și ale Politicii de Confidențialitate, declarând că ați citit acești Termeni și Condiții de Utilizare și că vă obligați să îi respectați. Flamingo poate păstra fișiere jurnal cu adresa IP a utilizatorilor pe serverele sale, precum și oricare alte informații, necesare pentru identificarea utilizatorului inregistrat și reproducerea acordului utilizatorului privind Termenii și Condițiile de Utilizare, în cazul apariției unor litigii.

Înregistrarea persoanelor fizice fără capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă (cum ar fi persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani) ca utilizatori inregistrați pe aplicatie nu este permisă. Părinții care exercită drept de custodie, tutorii sau reprezentanții legali ai respectivului minor sunt responsabili pentru toate daunele cauzate de acesta din urmă Flamingo, restaurantelor noastre partenere și oricăror terți, în procesul de înregistrare sau utilizare a serviciilor, precum și pentru toate daunele care derivă din date false sau oricare declarație mincinoasă sau înșelătoare.

În completarea câmpurilor din formularul de înregistrare a contului de utilizator, viitorul utilizator inregistrat este obligat să treacă datele de identificare complete și veridice ale acestuia, precum și toate celelalte informații necesare. Utilizatorul inregistrat garantează că informațiile furnizate la momentul înregistrării contului de utilizator sunt veridice, complete și exacte. Utilizatorul inregistrat este responsabil să mențină acuratețea și să indice orice modificări în detaliile contului de utilizator. În cazurile în care sunt înregistrate date false cu privire la un cont de utilizator, Flamingo este îndreptățit să înceteze sau să suspende imediat și fără notificare prealabilă prestarea serviciilor, utilizarea aplicatiei și contul de utilizator.

După crearea unui cont de utilizator, utilizatorul inregistrat va primi un email de confirmare, care va include numele persoanei juridice, adresa sediului social, numărul de înregistrare și detaliile de contact Flamingo și un link la textul acestor Termeni și Condiții de Utilizare și Politici de Confidențialitate, precum și un link pentru validarea înregistrării, dupa care utilizatorului inregisrat ii este permis sa utilizeze aplicatia si sa plaseze comenzi catre restaurantele partenere.

In egala masura, dupa crearea contului de utilizator, inainte de plasarea primei comenzi, este necesara efectuarea unei plati online in valoare de 1.00 RON, moment care coincide cu crearea unui token virtual in baza caruia aplicatia isi gaseste functionalitatea si va este permisa plasarea comenzilor catre restaurantele partenere.

  1. COSTURI SI PLATI

Orice contract pentru oferta de livrare de pe acesta aplicatie este încheiat între dumneavoastră și restaurantul asociat. Veți avea în vedere faptul că trebuie să aveți grijă la furnizarea detaliilor cu privire la comanda dumneavoastră, plus garantarea că aceste detalii sunt corecte și complete la momentul comenzii. De asemenea, trebuie să existe garanția faptului că există fonduri suficiente pentru a se face plata.

Toate prețurile listate pe aplicatie sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe aplicatie și de a opri listarea restaurantelor, bunurilor și serviciilor.

Toate prețurile listate pe aplicatie pentru livrarea comenzii de către restaurantul partener reflectă prețul restaurantului partener. Ne propunem ca aceste date să le actualizăm constant. În cazul în care prețul listat nu este unul actual și restaurantul ne aduce la cunoștință imediat după plasarea comenzii, vă vom contacta pentru a vă informa cu privire la diferența de preț și aveți opțiunea de a renunța la comandă.

Prețul total al comenzii de bunuri și servicii vă va fi afișat pe aplicatie în momentul plasării comenzii. Plata integrală trebuie să se facă pentru toate produsele comandate și pentru toate serviciile furnizate. Plata va fi făcută prin plată online.

Operatorul de procesare al platilor pentru aplicatia Flamingo este denumit in continuare Paylike. Paylike acționează ca operator de date în ceea ce privește informațiile despre instrumentele de plată ale clienților Flamingo, pe care le primim atunci când o plată este inițiată de către client. Pentru a respecta normele de protectie ale datelor cu caracter personal, clienților aplicatiei Flamingo trebuie să li se ofere informații cu privire la această prelucrare si tot ceea ce cuprinde ea.

Intreaga activitate a ceea ce presupune plata prin intermediul aplicatiei Flamingo trebuie sa respecte cerintele operatorului de procesare al platilor Paylike, precum sunt acestea definite pe website-ul operatorului: https://paylike.ro/.

  1. PROCESAREA COMENZII

Durata procesarii comenzii este aproximativă și poate varia.

După plasarea unei comenzi prin aplicatia Flamingo, o notificare de confirmare a faptului că a fost primită și acceptată comanda dumneavoastră de către restaurantul partener vă va fi trimis de către noi din partea restaurantului partener. In egala masura, in momentul plasarii comenzii, veti fi anuntat asupra duratei de timp necesare pentru procesarea comenzii, pentru a va prezenta, astfel, la locatia restaurantului partener. Contractul pentru furnizarea oricăror produse comandate de dumneavoastră prin aplicatie va fi între dumneavoastră și restaurantul partener și va fi definitivat doar după ce v-a fost trimisa notificarea de confirmare.

Flamingo urmărește să ofere un serviciu de calitate și, ca atare, vă solicităm să ne contactați utilizând chat-ul disponibil sau adresa de email: contact@flamingoapp.ro în cazul în care există o problemă cu produsele dumneavoastră. Monitorizăm îndeaproape restaurantele noastre partenere și este deosebit de important pentru noi ca acestea să respecte standardele noastre și să ne ajute să păstrăm o bună reputație cu utilizatorii noștri. Cu toate acestea, Flamingo nu va avea nicio răspundere cu privire la produsele comandate prin aplicatia noastra. Flamingo nu este răspunzător pentru produsele greșite, alterate sau care nu au fost gătite corespunzător. Responsabilitatea aparține restaurantului partener care oferă respectivele produse. Restaurantele asociate se ocupă de pregătirea comenzii, de livrarea comenzii dumneavoastre la locatia acestora și de informarea dacă există probabilitatea nerespectării timpului de livrare estimat.

  1. ANULAREA COMENZII

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să notificați imediat restaurantul în cauză, de preferință prin telefon transmițând numărul comenzii sau apasand butonul de anulare comanda din aplicatia noastra. Dacă restaurantul acceptă anularea, nu se aplică nicio taxa de anulare.  Dacă restaurantul refuză anularea comenzii, din cauza faptului că produsul a fost complet pregătit, comanda nu poate fi anulată. Comanda poate fi anulata doar inainte de termenul de preparare. Termenul de preparare va fi afisat in momentul confirmarii comenzii.

În cazul în care anularea a fost făcută în timp și în același timp restaurantul a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau recredita debitul dumneavoastra cu suma totală în termen de 14 zile, pe care ați plătit-o pentru comanda. In cazul in care anularea a fost facuta dupa ce pregatirea produsului a fost facuta, restituirea banilor nu va mai fi posibila.

  1. RECLAMATII

Luăm foarte în serios reclamațiile și plângerile și urmărim să răspundem acestora în termen de 5 zile lucrătoare. Toate reclamațiile și plângerile trebuie adresate la adresa contact@flamingoapp.ro.

  1. LIMITAREA DATORIILOR

Responsabilitatea a fost luată pentru a se asigura că informațiile disponibile pe aplicatie sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea aplicatiei va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea aplicatiei și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legatură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii.

Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiillor de la terțe părți sau din utilizarea oricăreri terțe părți a aplicatiei sau din consumul alimentelor sau băuturilor ale unui restaurant asociat.

Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de produse și servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată.

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise telefonului dumneavoastra prin intermediul aplicatiei noastre.

Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor sau furnizarea produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.

Dacă ne-am angajat în a furniza comenzi identice sau similare la mai mulți clienți și suntem împiedicați de la îndeplinirea în totalitate a obligațiilor noastre ca urmare a unui caz de forță majoră, ne putem decide care dintre comenzi le vom onora și în ce măsură.

Produsele comercializate de noi sunt prevăzute doar pentru uzul intern privat și al consumatorului. Prin urmare, nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierdere indirectă, pierderi de date, pierderi de venituri sau profit, daune materiale sau pierderea unor terțe părți care decurge din utilizarea aplicatiei sau din achiziționarea oricărui produs sau serviciu oferit de noi.

Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus în cazul în care este indicat.

Noi putem subcontracta orice parte sau părți din serviciile și bunurile pe care le oferim și ne atribuim orice parte sau părți din drepturile noastre în temeiul acestor termeni și condiții fără consimțământul dumneavoastră și fără vreo obligație de a vă notifica.

Noi putem modifica Termenii și Condițiile în orice moment fără o eventuală notificare.

Plata trebuie să fie făcută la momentul comenzii cu cardul de credit.

A nu se prelua orice informație de identificare personală de pe site, a se utiliza sistemele de comunicare oferite de aplicatie în scopul solicitărilor comerciale,  a se solicita pentru orice motiv, orice utilizator al aplicatiei sau a se publica/distribui orice voucher sau cod in legătură cu aplicatia.

Termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți.  Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.

Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea.

Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.

Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor în temeiul acordului va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris.

Acești termeni și condiții și un contract (și toate obligațiile noncontractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.